Allmänt

WTF?!?

En av mina gamla favoritfilmer (ja, jag är en sann romantiker) visades nyligen en natt. (Natten till idag eller igår eller förrgår – minns inte vilken.) Jag upptäckte det av en slump och satte boxen på inspelning, väl vetande att söndag skulle bli min titta-ikapp-det-jag-spelat-in-under-veckan-dag.

Bänkade mig i morse framför TV:n med en stor mugg te och massor av förväntningar. Nu skulle jag äntligen få veta hur den slutade, för den tidigare inspelade versionen jag haft på video… Ja, där tog bandet slut innan filmen gjorde det*.

Givetvis, självklart och helt enligt beräkningarna  – INTE! – så hade TV-programmet förskjutits några minuter så inspelningen slutade precis innan slutet av filmen. Jag blir galen!!! Nu får jag fortsätta att leva i ovisshet: fick de varandra till slut eller inte? *sliter mitt hår i förtvivlan*

(Okejdå, jag har beställt den men det tar några dagar innan den kommer.) 😉

[tags]Falling in love, Robert De Niro, Meryl Streep[/tags]

*) En mycket typisk åkomma med våra videoband, beroende på att banden var 3:00 timmar och filmerna oftast 1:35 eller 1:40. Hur gärna man än ville så gick inte mer än en (fullständig) film in på varje band.