Allmänt

Energinivå

Igår landade jag på en energiplatå igen. Det börjar snart bli en dålig vana. 😉

Efter jobbet gick jag och handlade. Lagade mat och åt, plockade undan allt möjligt (ni vet, det där evinnerliga plockjobbet som aldrig blir klart eftersom Någon Annan alltid drar fram nya saker att plocka undan), kollade posten (vanlig & mail) och ringde syrran. Jag skulle bara tala en snabbis med henne, eftersom jag tänkte se nyheterna, men hur det nu var så blev det en timme i telefonen i alla fall…

Vidare samlade jag ihop tvätt från alla samlingsställen i huset och släpade ner allt i källaren, där jag sorterade smutsig tvätt i högar på golvet. Fyllde maskinen och slog igång. Den rena torra tvätten (som hängt i källaren hela sommaren, ungefär) vek jag ihop och tog med mig upp.

Disken som samlats i travar åtgärdades: först tömma ur den rena disken från maskinen, sen plocka i den icke rena, och så slå igång hela härligheten. Kokade kaffe-på-maten och slog mig ner i soffan.

Ahhh! Ljuvligt! Men, oj, hur hade klockan hunnit bli så mycket? Det var dags att gå och lägga sig, men jag “skulle bara” först… Det tog ett par timmar till, men vid midnatt var jag i säng. Vaknade – av mig själv (!) (undrens tid är inte förbi) – strax före 05:00 och tänkte:

– Härligt! Nu hinner jag göra mycket innan jag ska gå till jobbet!

Finns det någon bot mot sånt här? *orolig*

[tags]energi, få saker gjorda[/tags]