Allmänt

Smärta

Jag har ryggskott, eller vad det ska kallas. Det började med lätt smärta i morse, sån där “jag måste ha sträckt mig lite igår”-smärta, som senare har utvecklats till en riktig pina.

Snart tror jag att jag går över till äldreboendet granngårds och snor någons rullator, att ha med som ständig ta-mig-upp-från-sittande-hjälp. Det är inte kul att skrika av smärta när jag a) sätter mig på toaletten eller b) försöker resa mig därifrån…

Nu har jag försökt proppa mig full med Alvedon, som var det starkaste jag hade hemma, för att orka duscha. Lika bra att göra bort duschandet ikväll ifall jag är lika dålig i ryggen imorgon. Ev ringer jag en kompis för starkare piller i morgon bitti, vi får se hur det hela utvecklar sig.

Och jag skulle inte ha satt mig framför datorn… Men här har jag åtminstone ett stabilt skrivbord att stödja mig på när jag ska upp. (Liten tröst.)

[tags]ryggskott, ont i ryggen[/tags]