Allmänt

Hupp!

Jag har gjort av med massor av pengar idag igen, och jag har inte ens varit i närheten av IKEA. Istället har jag servat bilen, efter X antal tusen mil och inför vintern, och *poff* där försvann pengarna i fjärran.

Nå, jag ska inte klaga. Det är ingen som tvingar mig att serva bilen, och jag har pengar kvar. Kommer nog att ha råd att äta ända till nästa lön. Jag behöver ju inte äta oxfilé varje dag. (Den uppmärksamme kommer även att märka att mina uteluncher från grillen och liknande ställen minskar markant i antal.)

För övrigt blev jag bjuden på lunch idag. Smörgåstårta serverades, och jag placerade mig så jag fick den bästa utsikten: genom köksfönstret ner mot älven, hemma hos en jobbarkompis. Smörgåstårtan var supergod (från caféet jag ibland lunchar på), sällskapet var gott, och en liten kissemissekatt charmade oss allihop.

[tags]service på bilen, smörgåstårta[/tags]