Allmänt

Ordningsam

Mitt arbete med att ställa i ordning allt krafs i kontoret fortsätter. Jag har fått lite hjälp av mina kollegor, t ex så klättrade D på trappstegen och satte upp gardinerna åt mig. (Har man höjdskräck, så har man, speciellt när utsikten genom fönstret visar att det är lååångt ner till marken.)Nu har jag tid att sortera allt möjligt som blivit liggande alldeles för länge på mitt skrivbord. Just att sortera och arkivera saker är hur tråkigt som helst, men det är skönt när det väl är gjort, och det behöver göras. Med lite tur hittar jag allt igen efter mina försök till sortering.

Det är lite lustigt. När allt ligger huller om buller på bordet, hittar jag ändå det jag söker med en gång. När det är prydligt sorterat i pärmar och lådor, har jag ingen aning om var jag ska leta. Jag kan väl ändå inte märka pärmar med t ex ”diverse krafs från utbildningsdagen i höstas samt inaktuella bra-att-ha-papper rörande liknande ämnen” och liknande? Jo, visst kan jag, men det skulle bara förvirra mig ännu mer.  😉

[tags]kontor, ordning, oordning[/tags]