Allmänt

Sagan om skrivbordet

I samband med att jag skulle byta rum fick jag beställa ett nytt skrivbord. Sagt och gjort, det var snabbt avklarat. Skrivbordet kom, men stod omonterat och ouppackat i korridoren tills vaktmästaren hade tid att montera det åt mig. Då hittades en spricka i skivan.

Reklamerade skivan, fick en ny, som väntade i korridoren tills vaktmästaren hade tid idag. Såklart var den skivan ännu mer skadad – ett helt hörn var mosat! Gamla skivan (som ”bara” var sprucken) sattes tillbaka och reklamation gjordes för andra gången. 🙁

Nu har jag tvingat vaktisen att skruva fast datorhållaren under bordsskivan, trots att den (skivan) ska bytas ut, för jag vill inte ha datorns torn stående på skrivbordet längre. Oj, så ljust det plötsligt blev – och så gott om plats!

Nu kan jag organisera bättre bland mina papper och annat krafs som jag samlat på mig. T ex har jag först idag skruvat fast skrivbordslampan i kanten av bordet. Jag är inte riktigt överens med mig själv att den ska sitta där jag satt den nu, men det får duga till imorgon, då jag ska prova en annan infallsvinkel. 😉

Om jag är på hugget imorgon kanske jag t o m lyckas få upp gardinerna innan ivern går över? Inte en dag för tidigt.

[tags]kontor, skrivbord, reklamation[/tags]