Allmänt

Sushidebut

Nu har jag provat äta sushi för första gången i mitt liv! 🙂 Det var faktiskt godare än jag trodde, speciellt om man är försiktig med wasabin. *hostar fortfarande eldsflammor*

Till alla er som rynkar näsan och säger: -Rå fisk!  med avsmak, kan jag tala om att man inte behöver ha rå fisk i sushin. Vi använde räkor, burktonfisk och gravad lax, vilket vi alla äter även utan sushi.

Den rätta drycken till dessa läckerheter hade varit grönt te (eller kanske det finns speciellt sushi-te?) men vi fick klara oss med en annan sort, då ingen iddes gå till affären ännu en gång.

Det var B som igår kom på att vi skulle äta sushi idag och A ville gärna smaka, han också. Resterna fick B ta med sig hem (det blev inte mycket över) och disken fick jag behålla. 😉  (Jag har ju diskmaskin, så det är lugnt.)

[tags]sushi, söndagsmiddag[/tags]