Allmänt

Jag fryser

Usch, vad kallt det känns idag! *ryser genom märg och ben*

Ändå är det inte särskilt mycket kallare (eller blåsigare) än det brukar vara. Jag kanske håller på att bli sjuk? Det florerar en Förkylning (med stort F) på jobbet just nu, så det kan vara min tur att drabbas. Skulle vara typiskt att jag blir sjuk precis när det blir helg.

Igår funderade jag på om jag skulle virka mig en sjal. (Såja, ta det lugnt, sitt ner och drick lite vatten så känns det snabbt bra igen.) En gång i tiden – för väldigt många år sedan – har jag gjort det, enligt ett egenkomponerat mönster som mestadels bestod av luft. 😉 Nej, men, allvarligt – det skulle vara trevligt att ha något att pyssla med framför TV:n. Jag tar nog en sväng förbi lämpliga affärer när jag går hem idag.

(Jag vet att jag är genomskådad: jag hittar på vad som helst bara för att slippa ta itu med tvätten, vilken borde ha högsta prio den här helgen. Den låg på prio 1 redan förra helgen, så nu är det illa. Jag har inte ens börjat med den än.)

[tags]kallt, kyla, förkylning, virka, tvätt[/tags]