Allmänt

Förvarning

Det är kanske bäst att jag förvarnar mina läsare: jag ska byta webbhotell under den kommande helgen och alltså flytta över domänen. Med tanke på hur jag brukar lyckas krascha allt när jag “bara” ska uppdatera så finns risken att något går fel, fruktansvärt fel, den här gången också. 😉

Bloggen fortsätter att ligga kvar på samma adress, så ni behöver inte ändra något hos er. Det är mitt problem att se till att allt funkar, eller hur? Luta er lugnt tillbaka och låt mig svettas över tangentbordet när det blir dags (fredag kväll eller lördag), det är ni väl värda.

Så, bli inte förvånade om ni får en felsida när ni försöker hitta min blogg, det är som det ska vara. Nej, OK, det ska inte vara så men det kan hända att det blir så – och då är det helt och hållet bara mitt eget fel. *rycker på axlarna* Då är det bara att börja om från början igen. Det har jag gjort förut.

Men nu ska jag inte lova att det går galet! 😉 Det kommer antagligen att gå helt felfritt, ni kommer inte att märka något.

[tags]byte av webbhotell, kraschad blogg, måla fan på väggen[/tags]