Allmänt

Historien upprepar sig

OK, nu har jag lagt till ytterligare en månad i arkivet, men sedan får det verkligen vara nog! Jag vill ju skriva, inte klippa & klistra hela helgen. Inte för att jag har något att skriva om, men jag kan ju skriva ändå. 😉

Det var faktiskt rätt kul att läsa om vad jag gjort i somras. Mycket hade jag glömt, annat hade jag kastat om i tiden (hände det verkligen innan det?) och en del saker kändes som förra, eller förrförra, sommaren. Tiden går fort när man har roligt. 😉

Dagens planerade goda gärning: plocka ur IKEA-påsen som stått i hallen en vecka nu och väntat på tömning. Sortera ihop sådant jag köpt till jobbet med jobbgrejer som redan finns här hemma, och stoppa i en annan påse så det får följa med till jobbet imorgon. (Doftande värmeljus, t ex, som jag vägrar att ha här hemma, med tillhörande lyktor.) Plocka fram de småsaker jag har skaffat till badrummet sedan tidigare, som L ska få ”hjälpa” mig med imorgon kväll (istället för att bara slappa framför TV:n).

*lyssnar* Hörde jag någon nämna ”vika tvätt”? Glöm det. *moahahahaha*

[tags]arkiv, blogg, IKEA[/tags]

2 kommentarer på “Historien upprepar sig”

  1. Borde du inte vika tvätt i dag innan arbetsveckan börjar? Hur jobbigt kan det egentligen vara? Hur lång tid kan det egentligen ta? Var gör du egentligen?

  2. Jag gör som alla andra lyxhustrur: lackar naglarna och äter praliner medans jag ligger på soffan, etc.

    Vika tvätt? Jag???? Nej, nej, Min spröda uppenbarelse skulle förstöras av minsta lilla kroppsarbete.

Kommentarer är stängda.