Allmänt

Pustar ut

Det var inte det enklaste, att kopiera och klistra in gamla inlägg i bloggen. Nu ger jag mig för idag. Jag är inte helt färdig, men jag ska ju ha något att göra imorgon också. 😉 (Eller ikväll, men just nu är jag väldigt less.)

Herregud, så mycket bludder jag skrivit ner! En del inlägg har jag inte klistrat in igen, då de är (i mitt tycke) helt ointressanta. Inte för att jag utger min blogg till att vara något större litterärt mästerverk, men ändå.

Det regnar på snön och de kalla vägarna idag. Inte kul – det kommer att bli (kanske redan är?) svinhalt. Katterna sover gott, utspridda över huset. Jag ska parkera mig framför TV:n och se en del inspelade program, alternativt filmer. Vädret är perfekt för det!

UPDATE
Vem försöker jag lura? Jag kunde – förstås – inte hålla mig från bloggen någon längre stund. Nu är de gamla inläggen klippta & klistrade efter konstens alla regler, ifall någon är intresserad av att gå tillbaka i tiden. Fler än tre månader har jag inte kvar.

[tags]bloggen, bludder, regn[/tags]

10 kommentarer på “Pustar ut”

  1. A har varit ute och slirat med sommardäcken på. (Han skulle hit för att byta till vinterdäck.) Han sa det var glashalt. Lika bra att hålla sig hemma!

  2. En vän har skrapat ihop det som fanns i feedläsaren och skickat mig som worddokument. Resten är borta, eller rättare sagat, jag ids inte sätta mig in i hur jag ska tömma databasen på det gamla webbhotellet för att importera till det nya. Det är ju trots allt bara pladder, inget viktigt alls. (På det här viset kan jag ju återanvända tidigare ämnen att skriva om. Förstör inte allt nu! 😉 )

Kommentarer är stängda.