Allmänt, Foto

Fel dag

Jag hamnar ständigt på fel dag, men har inget emot det. Oftast ligger jag en dag efter, d v s tror det är onsdag när det är torsdag, för att ta ett exempel. Då blir veckan extra kort!

Den här veckan ligger jag en dag före, och det känns verkligen tungt. *suckar* Jag ville så gärna ha fredag idag, men hur jag än vrider och vänder på det så är det ändå bara torsdag. *gaaahhhh*

Kvällarna ägnar jag åt maratonsovande på soffan framför TV:n, medan boxen snällt spelar in allt jag somnar ifrån – och lite till. Alla småärenden jag har samlat på hög tänkte jag åtgärda idag, för att slippa göra det imorgon, när det äntligen är fredag.

Bäst är om jag hinner göra allt under lunchen, då jag stupar som en klubbad oxe på kvällen när jag kommit hem. Det måste vara mörkret som gör att jag är så trött och totalt saknar energi. Igår kväll och inatt har det snöat*, men jag känner mig inte piggare ändå. Visst lyser det upp tillvaron lite grann, så jag får hoppas att jag får ny energi innan kvällen.


Läge att ta undan blommorna från trappen nu, eller hur?

Vad jag nu främst behöver för att få energi är kaffe… Kaffekaffekaffe… *tittar på klockan* Snart kafferast. Månntro jag kan smita lite tidigare? 😉

[tags]veckans dagar, trött, snö, kaffe[/tags]

*) Nej, jag behöver inte skotta någon snö än. Den centimeter som kommit tar jag mig fram igenom utan problem.

2 kommentarer på “Fel dag”

  1. Åh, då är vi två! 🙂

    Min inre klocka går fruktansvärt fel ibland, speciellt när den går för fort. Det är mycket bättre att den går för sakta, veckorna blir mycket trevligare då. 😉

Kommentarer är stängda.