Allmänt

Ojsan

Jag skulle ta en ren jeans i morse och drabbades av att alla krympt så ini bomben i tvätten!?! WTF?!? *host host harkel*

Till slut, efter idogt grävande bland alla mina osorterade kläder, hittade jag ett par jag rymdes i, men jag fick nästan använda skohorn för att få på mig dem. Fasen också, nu är det färdigt med grillmaten till lunch! Problemet just idag är att jag ska på after work på hotellet med jobbarkompisarna ikväll – därför de rena jeansen – men jag skulle behöva knäppa upp dem för att maten ska rymmas… Illa. Inte alls bra.

Därför kastade jag mig över Ellos sida och beställde ett gäng jeans i ännu större storlekar att prova mig igenom innan min minisemester. Deprimerande, svårt deprimerande, speciellt som jag inte kan skylla på någon annan än mig själv.

*halvsnyftar* Nu måste jag ju börja motionera! Och äta vettigt! Inga fler fikaorgier! Ingen *snyftar på riktigt* INGEN äppelpaj med vaniljsås!

Men jag börjar inte mitt Nya Nyttiga Liv förrän efter semestern. 😉

[tags]tjockis, jeans, after work[/tags]

5 kommentarer på “Ojsan”

  1. Resårband i midjan är gravt underskattat! Efter gårdagens thaibuffé var joggingbrallorna precis vad som behövdes!

    Jag måste se över byxförrådet: julbordens tid nalkas… Är redan inbokad på två.

  2. Har du tänkt på att man kan byta ut texten till Galenskaparnas och After shaves låt Sova, sova, säng, säng, säng till Vika, vika, tvätt, tvätt, tvätt?

  3. Jontas: Jag kan berätta att inte ens ett enda plagg blivit vikt under hela helgen. Bara så du vet. 😉

    Carina: Jag blev som ung på nytt. 😉 Du minns väl också den perioden då man fick lägga sig ner för att alls kunna dra igen blixtlåset i jeansen? Gärna av märket Gul&Blå eller Puss&Kram…

Kommentarer är stängda.