Allmänt

Gulliga grannar

Jag har säkert sagt det förut, men måste säga det igen: jag har Världens Gulligaste Grannar! 🙂

K och B, på andra sidan gatan, har fått köpa min snöslunga, som jag inte använt på ett par år. Och idag… *ta-daa* …har K skottat hela gården åt mig, utan att jag ens visste om det! 🙂

Jag har legat på soffan med feber och en hörbok, och råkade upptäcka den skottade gården när allt var klart. Snacka om glädjechock! Jag hade räknat ut att jag eventuellt skulle ha tid och ork att ta itu med snön på lördag, om jag alls skulle hinna börja före söndag.

***lycka***

[tags]lycka, grannar, grannsämja[/tags]

3 kommentarer på “Gulliga grannar”

  1. Men, hallå! Vänta nu lite… Är du sjuk? Gratulerar! Eh, jag menar… Krya på dig! (Tusan, jag är komatöst trött och råkade ta till fel standardfras).

Kommentarer är stängda.