Katter

Katthår

Gud, vad jag är less katthår just nu. Det är katthår överallt! De finns i smöret, tandkrämen, alla kläder – tvättade eller ej – och i gardinerna. Och framför allt finns de på katterna. Som finns runt mig. 😉

Syrran hade en helt fantastisk ”vante” att ta bort katthår med! Den var köpt på någon marknad för länge sedan, på den tiden de hade katt, och den sög verkligen upp katthåren från mina kläder. Det var liksom en tumvante utan tumme, så man kunde använda den på vilken hand man ville.

Jag har sökt på nätet men hittar inte någon liknande, bara vantar med gumminoppor att borsta katten med, men det är inte en sådan jag vill ha. Ah, jag får fortsätta och söka vidare. Den kanske finns på någon djuraffär? Eller på något helt oväntat ställe, typ köksavdelningen på Åhléns? 😉

[tags]katthår, vante för katthår[/tags]

2 kommentarer på “Katthår”

  1. de finns en svamp å köpa på djuraffärer som är helt suverän.kostar 69 kr värd 3ggr mer ser ut som en vanlig svamp.men är f.. såbra

  2. Åh, tack! 🙂 Jag ska kolla nästa gång jag hamnar i en djuraffär (finns ingen på orten)!

Kommentarer är stängda.