Allmänt

Läget

Tja, jag har nästan tagit semester redan. Arbetsmotivationen står inte direkt på topp, så att säga, men jag har mycket att göra. Det går nog bra när jag väl kommer igång. Efter kaffet. 😉

Det här är min sjukaste gång jag åker till G. Typiskt att jag ska drabbas av allt precis nu! *surar*

  • Hostar
  • Snorar
  • Rinnande öga
  • Tappat rösten

Sen tillkommer väl skavsår och onda knän när jag väl är på plats, men det är inget jag bekymrar mig över. 😉

Jag har inte börjat packa än, men har en ganska klar bild över vad jag ska ha med mig. Det blir lite akuttvätt (med tillhörande tumling) ikväll, sen är jag klar. Herregud, jag ska bara vara borta tre nätter och åker till en storstad! Poängen är att jag ska ha mer packning när jag åker hem, än när jag åker dit.

[tags]resfeber[/tags]

4 kommentarer på “Läget”

Kommentarer är stängda.