Allmänt

Äntligen…?

Äntligen måndag! Nej, fredag! Eller? ❓

Förvirringen är total. Inte nog med att jag är dagvild (det är jag ju jämt), utan jag är t-r-ö-t-t också. Fick nog ihop sammanlagt 1½ timmes sömn inatt, av olika orsaker, så jag övervägde starkt att ringa och slänga in en semesterdag när väckaren ringde i morse.

Kravlade mig ändå iväg till jobbet, och den kalla luften gjorde underverk med min trötthet. Jag undrar var min väderspåman i marginalen tar temperaturen ifrån, för min termometer hemma i köket visade -22 grader. Det ger rosor på kind, även under den korta prommisen till jobbet.

Tänk om jag skulle lägga till ”sluta gnälla över struntsaker” bland mina målsättningar för det nya året? Tack, i alla fall, ni som orkar med mig! Jag ska verkligen försöka rycka upp mig, med eller utan målsättning.

[tags]dagvild, trött, kallt, allmänt gnäll[/tags]

4 kommentarer på “Äntligen…?”

 1. Men duschade du i går kväll eller i morse? Spänningen är ju olidlig!

  Jag sov två timmar i natt och sitter nu på jobbet. Vad jag nu har här att göra…

 2. Det var väl lätt att räkna ut att jag duschade i går – en halvtimma extra sovmorgon är alltid välkommen!

  Tyvärr sov jag inte annat än stundvis så jag hade behövt några timmars sovmorgon. Nå, jag får ta igen det ikväll. Och låta bli det förbenade kaffet! 😐

 3. Nämen hej på dej! Har läst ikapp här och konstaterar att det mesta verkar ha avlöpt väl, både jul och nyår, även om inte allt blir som man tänkt sig!
  Lite kul du skrev om dagböckerna, jag har faktiskt mina kvar, vet bara inte i vilken kartong….men de är så fyllda av nostalgi så dem får dottern ärva!
  Inte för att hon kommer att fatta så mycket av dem, men vilka underbara känslouttryck man använde sig av när man var typ tretton!
  Måste nog scanna av några sidor vid tillfälle…
  Hoppas nu lyckan ler för dig under det nya året, att kilona bara rasar och att nikotinbehovet slänger sig i väggen!
  Kram

 4. Tja… Hrm *host host* jag har ju inte betämt mig än. Det är än så länge bara på förslagsstadiet. Men tack i alla fall! 😀

  Så skönt att du blivit bättre! Hoppas att dina besvär går över/läker utan problem i framtiden för dig! *kram*

Kommentarer är stängda.