Allmänt

Dagens

Förvirringen är total. Måndag? Onsdag? Fredag? Jag tror det är onsdag, men är inte helt säker. Vad jag är säker på är att helgerna är över, så mycket vet jag. Inga fler extra ledigheter på flera månader… 🙁

Gårdagens paltkalas gick alldeles utmärkt! Mina paltar – fanns både med och utan fläsk inuti – fick bra betyg och alla åt med god aptit. Eftersom stackars B blivit sjuk och stannat hemma, skickades en burk med palt hem med gästerna – klart han måste få smaka, han också! (Läs: han ska inte slippa undan.) 😉

A och B var också bjudna, och A passade på att sno åt sig en burk palt för stekning idag. Det blev några ynka paltar över åt mig själv, men det räcker till en lunch eller middag.

Kylan har åter slagit sitt grepp om oss. Det var -22 i morse när jag skulle gå till jobbet, så jag uppskattar verkligen hårtorken jag fick i julklapp. Skönt att slippa gå till jobbet med blött hår idag! 🙂

Alla som varit lediga är nu tillbaka på jobbet igen. Fikarummet blir proppfullt på nolltid* och telefonen har satt igång igen. (Vissa mellandagar har den varit helt tyst, så tyst att jag varit tvungen att lyfta luren för att kolla om den funkar.)

Allt återgår till det normala, och jag kommer snart att vara på rätt dag i min tideräkning.

[tags]jobb, vardag, palt, kyla[/tags]

*) Vi använder fortfarande det provisoriska fikarummet i min korridor. Det ordinarie fikarummet har planerad inflyttning runt månadsskiftet jan-feb, men jag misstänker att det kan dröja mycket längre än så. Det gör inget. Åtta steg till kaffeautomaten kan jag leva med. Länge. 😆

2 kommentarer på “Dagens”

  1. På måndag börjar min julsemester. Lagom före Tjugondedag Knut. ”Den som spar” och allt det där. Två dagar är lagom. En kollega beklagade sig i dag över att tre veckors ledighet var för mycket.

  2. Så du har tagit ledigt för att städa undan julen? Det trodde jag inte om dig… 😉

Kommentarer är stängda.