Allmänt

Nattens

Jag gick i ide ett par timmar under kvällen, så nu är jag pigg. Alldeles för pigg för mitt eget bästa, men den smällen tar jag imorgon senare idag.

Eftersom jag ändå inte kunde somna om så har jag suttit och letat fram nya teman till min blogg, och provar nu ett av dem. Problemet är att välja vilket man vill ha. Det finns hur många färdiga teman som helst, och är man inte nöjd så kan man antingen a) modifiera ett befintligt tema, eller b) göra ett helt eget , med eller utan hjälp av mallar.

Nördfaktorn är hög i mitt vardagsrum ikväll. Bäst jag gör något annat. Går och ser Startrek eller något annat nördbetonat. :mrgreen:

[tags]WordPress, nya teman[/tags]

6 kommentarer på “Nattens”

 1. Också jag skulle behöva göra en omfattande uppgradering, men jag vågar inte. Jag vet inte hur man gör trots att jag gjort det minst 3-4 ggr de senaste fem åren. Så jag drar ut på det tills en spamattack kommer i kommentarerna (om ryska flickor och potenspiller).

  Mina bildskärmar är konstiga vad gäller färgåtergivning. På min vänstra bildskärm är din bakgrund (under löptext) rosa, på höger gul. Vad har du för färg?

  Blev du väckt av jordbävningen?

 2. Textbakgrunden är… *ta-daa*… beige!

  Tydligen visar ingen av dina skärmar rätt, för både hemma och på jobbet ser jag den som beige. Eller, ”rätt” – vem är jag att döma? Du kanske hellre vill se den i rosa? 😉

  Jordbävning? Vet inte vad du talar om?

 3. Jag tror det är gult på jobbet också. Nya bärbara har ju fel på bilddrivrutinen så rosa är bara inbillning.

  Jordbävning? HaR dU iNtE lÄsT mIn BlOgG? *stockar sig i halsen* 😥

 4. Åååhhh…. DEN jordbävningen! Sorry, men jag är inte lättväckt. Det ska vara starkare grejer än så för att väcka mig. 😈 Fråga mina juniorer.

  (Jag trodde det varit en till jordbävning i Skåne, eller så.)

  1. Hur mycket som helst, det är väl bara att söka? WordPress finns överallt.

Kommentarer är stängda.