Allmänt

Önskelista

Snart fyller jag år! Ja, det är drygt fem månader kvar, men ni vill väl ha god tid på er att köpa presenter? 😉

Högst upp på listan står en laptop (gärna röd men annan färg går också bra) med trådlöst internet. Min (stationära) dator här hemma är så seg och slö att jag får gråa hår av att vänta på att den ska utföra de kommandon jag ger den. Oftast står den igång dygnet runt (jag slår bara av skärmen), för det tar en eeevighet att starta den – och jag skojar inte.

Om den ska slås igång så trycker jag på knappen. Sen kan jag handla, laga middag, äta, diska och paketera resterna innan den kommit så långt att jag alls kan börja fundera på att sätta mig vid den igen. Då dubbelklickar jag på IE-ikonen (ja, jag har hört att FF ska vara bättre, det var inte det vi skulle tjata om nu) och sen kan jag vika tvätt 😉 eller dammsuga innan allt är klart (med Google som startsida).

När jag byter sida hinner jag lugnt gå ut och ta mig en rök medan kaffet kokar, slå igång TV:n och zappa mellan kanalerna och t o m hinna en sväng på toa (kaffet är urindrivande) innan den har bytt. Ni förstår problemet? (Inte kaffet, den sega datorn.) Min gamla trotjänare börjar ha gjort sitt, och behöver pensioneras inom en snar framtid.

Om ni startar insamlingen nu så kanske ni hinner skrapa ihop några kronor innan det börjar brinna i knutarna – eller? Vadå? Köpa datorn själv? Men – men – men – ??? 🙁

Okejdå. Till min nästnästnästa födelsedag kanske jag har råd. Ville bara ge er ett tips. 😉

[tags]födelsedag, dator, laptop[/tags]

5 kommentarer på “Önskelista”

  1. För att göra dig lite avundsjuk. Jag har en rödsvart Dell laptop, en rödsvart trådlös mus till samt en rödsvart datorryggsäck. Det är så tjusigt så det är inte klokt.

  2. Asta: Åååååååhhhhhh…. *drömmer*

    Jontas: Fyra??? Vad gör du med fyra datorer? ❓

  3. Du försöker bara göra mig avundsjuk.

    Jag vill ha en röd Ferrari. Jag har kommit så långt som till ”röd” (bil). Bara Ferrarin som saknas under färgen.

Kommentarer är stängda.