Allmänt

Knäproblem

Nu har jag drabbats av problem med vänsterknät igen. Något liksom ”hakar fast” och ”sprättar loss” i knävecket, och knät vill vika sig, för det tar väldigt ont. Inte på varje steg, utan då och då när jag minst anar det. Gärna när jag går uppför trappor.

Än har jag inte ramlat på någon isfläck, utan det är väl någon ålderskrämpa. Väderknä? Oväder på gång, kanske? *tittar ut på snön som faller* Eller också har jag trampat snett eller glidit lite med foten – men inte så vitt jag minns. 😕

Vi har diskuterat ålderstecken i fikarummet idag. Gråa hår, progressiva glasögon och – värst av allt – lösgommar…! 😆 Vidare har vi försökt gifta bort en medarbetare, pratat om mobiler med eller utan kamera, rett ut en del missförstånd och skapat nya. 😉

[tags]dåligt knä, ålderskrämpor, fikarum[/tags]

4 kommentarer på “Knäproblem”

  1. Tvättslitage när du sprunigt med tvätt mellan alla våningarna. Du måste sluta tvätta. Du skulle ju köpa nytt hela tiden bestämde vi ju! Du vill väl inte att Ellos går omkull i dessa bistra ekonomiska tider? Gör en ekonomisk insats och slipp knäslitage.

  2. Ooohhh, du skulle se fakturan jag fick för någon dag sedan från Ellos…! 😯 Jag skyndade mig att paketera alla tvivelaktiga beställda kläder och skickade tillbaka dem på stört.

    Dessutom, om jag slänger kläderna istället för att tvätta dem – då får jag ju förslitningsskador av att springa till soptunnan hela tiden! 😉

  3. Då får jag förslitningsskador av att försöka hitta ett inlämningsställe för paket… 😉

Kommentarer är stängda.