Allmänt

Fel säsong

Det är bara att konstatera. Just nu är fel säsong att beställa (och prova) sommarkläder.

Jag hade beställt ett stort paket från Ellos med diverse kläder jag tänkt pryda min inte-längre-så-smäckra lekamen med, men… Det mesta åkte tillbaka, av olika orsaker, men ett fåtal plagg behöll jag.

Kan man reklamera speglar hos IKEA? Jag ser så fet ut i badrumsspegeln. 😉 Blek – OK, håriga ben – OK, men det var ändå något av en skräckupplevelse att prova kläder framför spegeln och inse att ”de där ska jag bära till sommaren”.

Bl a hade jag beställt (håll i er!) några kjolar att prova. *moahahahaha* De gjorde skepnader jag aldrig anat fanns, av min breda bak. Retur direkt! Nå, ett par tre plagg fann nåd inför min kritiska granskning, så nu återstår bara att hitta några skor som passar till.

Och det är en helt annan historia.

[tags]kläder, postorder, Ellos[/tags]

2 kommentarer på “Fel säsong”

  1. Jag kanske skulle ha tagit bilder till ”dagens outfit”? Att skrämmas med? :mrgreen:

Kommentarer är stängda.