Allmänt

Finesser

Vår nya kopiator, den som inte kommer att möta döden i form av ett basebollträ*, har massor av finesser. Jag har stått och lekt med den ett längre tag och försökt få den att skicka en fil till mig.

Det lyckades inte, och jag är inte ens säker på att den kan det. Antingen det, eller också berodde det på mig. 😉 ”Handhavandefel” kan sådant kallas, när det egentligen betyder ”läs intruktionsboken, tjockskalle”.

En del kopiatorer på det här bygget kan scanna in dokument och skicka till en viss e-postadress, andra kan det (troligen) inte. Jag missade introduktionen till den nya kopiatorn så jag har noll koll. Nå, huvudsaken är att den funkar.

Det enda jag retar mig på är det oootroligt irriterande pipet den ger ifrån sig när den a) startar, samt b) är klar. Jag har ännu inte hittat var man stänger av ljudet, men så fort jag hittar instruktionsboken…

[tags]kopiator[/tags]

*) Jag är fortfarande sur för att den jag inte fick slå ihjäl den gamla Kopiatorn From Hell.

2 kommentarer på “Finesser”

  1. Du tror inte att du skulle kunna få användning för det där basebollträet till att få slut på pipandet? Eller ring supporten, för ni leasar väl bara kopiatorn?

  2. Det är en snäll och fin kopiator, inget basebollträ till den, inte. 😉 Däremot finns det en instruktionsbok. Någonstans. Om jag bara ids söka.

Kommentarer är stängda.