Allmänt

Matvrak

Den här veckan kommer jag att utvecklas till ett riktigt matvrak. Bara godsaker på matlistan hela veckan!

Innan jag pulsade iväg efter de oplogade gatorna för att handla, gjorde jag en rensning i kylen och skrev handelslista. *intresseklubben gör ett stort kors i taket* Tyvärr sprack planeringen direkt i affären, då jag till min stora lycka hittade färsk lever i charkdisken! Jaa! Leverbiff! Hemlagad! Utan att behöva tina något!

Så – för att göra en lång historia kort – nu har jag kylen full av leverbiffar. Mums! *slickar mig lystet om munnen* De blir så himla goda när jag gör dem själv från grunden och passar även att äta som TV-snacks (det kanske inte är så konstigt att jag är singel?) eller på smörgås.

Det är hur många år som helst sedan jag gjorde leverbiff senast, jag hade nästan glömt att det fanns. Enda problemet är att även med bara en liten bit lever så blir det enorma mängder biffar, så jag kommer att få problem med att hinna laga till all den andra maten jag köpte innan den blir för gammal.

För intresseklubben kan jag meddela att även kycklinggryta och revbensspjäll står på menyn kommande vecka. Bara så ni vet. Och om någon vill komma och skotta snö, så bjuder jag gärna på middag… 😉

[tags]matlista, leverbiff[/tags]

2 kommentarer på “Matvrak”

  1. Mmm. Leverbiffar har jag inte fått sedan sjukhusmatsalen i Krstd serverade det när jag jobbade där. Jag har letat på restauranger här, men det finns inte. Och jag vägrar tillaga lever hemma. Ser jag lever, eller luktar lever, så förlorar jag aptiten. Hur gott leverbiffar än är.

  2. Du verkar ha ett komplicerat förhållande till leverbiffar: vill ha, men får inte tag i och pallar inte att laga själv. Som sagt, mina är jättegoda. Ska jag skicka några? 😉

Kommentarer är stängda.