Utmaningar

Sexutmaning

Den här utmaningen nappar jag på – till slut. Jag har sett den lite varstans men har inte hakat på förrän nu.

Man tar sjätte fotot i sjätte bildmappen på sin dator och publicerar det, gärna med förklarande text.

Kaffeautomaten på jobbet

Det här fotot togs under en EFIT-dag, den 14 februari 2005. Jag jobbade och det här är alltså den dåvarande kaffeautomaten på jobbet. Numera har jag lagt av med EFIT, antingen så glömde jag bort dagarna eller också glömde jag fota mer än ett par bilder, så jag gav upp.

Den här bilden får snart nostalgivärde: vårat fikarum är nästan färdigrenoverat, och det har vi sett fram emot. På fredag måste allt vara klart, för då ska vi ha invigning! (Tyvärr inte med champagne, men man kanske får ta med sig egen? Måste kolla… 😉 )

[tags]sexutmaning, EFIT, kaffeautomat, fikarum[/tags]