Allmänt

Nähä

Slipp då. Dumma jäkla brännarprogram. 👿

Jag försöker bränna en skiva, men av någon anledning har brännarprogrammet slutat fungera. Det kommer ett mystiskt felmeddelande, och sedan stängs programmet ner. *hmpf* Det har fungerat tidigare, men något verkar ha hänt. Ja, ja. Det var inte så viktigt.

I mina försök att bli en bättre människa 😉 har jag idag börjat fylla upp det stora hålet i min flextid. Alltså, flextid är underbart! Lite sen på morgonen? So what, jag kan komma lite sent utan att någon bryr sig – ingen annan än flexklockan, som drar de förtretliga minuterna från min tidsbank.

Problemet är bara att ibland behöver jag flexa i andra änden av dagen också, och då tappar jag ännu mer tid. Idag hade jag mycket att göra, så jag jobbade över ett längre tag – och genast blev flextiden mycket trevligare att kolla på. Inte så trevlig som jag hade önskat (jag ligger fortfarande på minus) men trevlig nog.

[tags]CD-brännare, flex[/tags]

4 kommentarer på “Nähä”

  1. Jag jobbar och jag sliter men ligger ändå på minus. Jag kommer tidigt, jag går sent. Ändå ligger jag på minus. Ända sedan Gazzy var krasslig. Och jag vill inte ha superlånga dagar, just p.g.a. Gazzy. Det är så jag funderar på löneavdrag bara för att slippa minustiden. Men i morgon kommer jag förhoppningsvis upp på plus. Men jag behöver jättemycket plus, för jag vill kunna ta fritt och gå tidigare någon dag. I och för sig har jag timmar på komp, men det är den verkliga reserven.

    Jag ligger aldrig på minus. Aldrig legat på minus. Det är väldigt betungande att ligga minus. Förstår du det? 😮

  2. Oohh, ja! Det är så himla jobbigt att komma upp på plus igen, när man väl hamnat på minus.

    Jag har t o m redan fått sprätta upp ett par semesterdagar i år för att kunna ta semestertimmar, då min komp är slut. Är det inte ungarna eller katterna som behöver mig, så är det päronen.

  3. Lyllos du! Själv har jag en halvtimma kvar till nollstrecket (från fel håll) men det tar sig.

Kommentarer är stängda.