Katter

Väntat

Haha! 😆

Till slut hände det, det jag väntat på ska hända… Jag låg på soffan med froppisen på magen, under yllefilten. Gamlingen såg att hon var där och struntade i frestelsen, men en stund senare var hon glömd. Han hoppade över till mig (och filten) och trampade på froppisen!

Så snabbt har hon inte flyttat sig tidigare, och så sur har hon heller aldrig varit… 😉

För den oinvigde: gamlingen och froppisen ÄLSKAR yllefilten. Ja, gamlingen gillar alla filtar, men yllefilten är speciell. Han brukar försöka sno den för mig också, genom att helt enkelt vägra att flytta på sig när jag ska ta den. Froppisen sover inte under någon annan filt eller ens täcket – det ska vara ylle.

Problemet är att filten inte är stor nog för två katter (precis som dubbelsängen inte är det)… Det innebär att båda två svartsjukt bevakar filten, speciellt om jag är under den. Bara en katt i taget får använda den – så är det, helt enkelt.

[tags]katter, yllefilt[/tags]

2 kommentarer på “Väntat”

  1. I dag är jag djupt skakad. Till min fasa upptäckte jag att Gazzy bajsat i skohyllan i hallen. Första gången utanför lådan. Undrar varför och om det ska vara något återkommande.

Kommentarer är stängda.