Allmänt

Sängbloggning

Jag måste ju – som den nörd jag är – prova att sängblogga med den lilla laptopen/grisskära tvålen (jag har inte glömt, Bert och Micke…) men det blir ingen vana. Det är bekvämare att sitta i soffan. 😉

Grundtanken var att jag skulle se Så ska det låta, som jag missade i fredags, men just det programmet ville inte visas i SVT Play. Andra program jag provade gick att se, men inte det jag verkligen ville kolla på. Min vanliga tur.

Det kan vara inställningarna i den här lilla skorven som inte är helt OK än, förstås. Idag (bättre sent än aldrig) installerade jag virusprogrammet, vilket gjorde att hela Internet blockerades. Efter lite pillande med brandväggen fick jag till det, och nu funkar det mesta igen.

Bror L har varit hit ikväll, som han brukar på måndagarna, och jag har – i vanlig ordning – tvingat honom att se Ice Road Truckers. Jag är som limmad framför det programmet, och kan inte begripa varför. Det är annat än isvägen över älven träsket, om jag säger så… 😉

[tags]läggdags, Så ska det låta, Ice Road Truckers[/tags]