Allmänt

Ordning & reda

Jag kommer att bli ett under av ordning och reda, när jag sorterat allt jag äger i alla sorteringslådor av olika former och storlekar jag köpte under helgen. 😉

Vad som också är väldigt inspirerande – vad gäller ordning – är syrrans flytt. Hon har (förstås) alltid varit mycket mer ordningsam än vad jag är och jag fick en del tips och idéer när jag såg hur de försöker klämma in så mycket som möjligt (från det stora huset) i det lilla hus de flyttat till. Det gäller att utnyttja varje vrå på bästa sätt.

Vårstädningen har inte kommit igång än – lååång startsträcka, remember? – men jag har faktiskt haft fullt upp med annat. Helt plötsligt blev jag väldigt upptagen alla kvällar, men det lugnar nog ner sig så småningom.

[tags]ordning och reda, sortering[/tags]

2 kommentarer på “Ordning & reda”

  1. Jag är ännu inte klar med julstöket inför julen 1999 (eller 1998 – minns inte vilken) men det börjar vara dags att börja ett vårstök också, i andra änden av huset. Adventsljusstakarna plockas inte undan, dem släcker jag bara när det inte är säsong. 😉

Kommentarer är stängda.