Allmänt

Stegtävling

Vi har kört igång en stegtävling idag på jobbet. Alla som är med använder stegräknare, vi rapporterar in antal steg per vecka till en av dem som håller i tävlingen, och när månaden gått ska vi äta gemensam middag. Ingen vinner, utan alla vinner: alla steg räknas ihop i en gemensam pott.

Jag kläckte dessutom den briljanta idén att vi äter middag inspirerad av hur långt vi gått, så om vi t ex tar oss till Italien blir det italiensk mat, etc. Risken finns ju att vi inte ens tar oss utanför landets gränser – vi bor lååångt norrut – men samtidigt är det ingen som sagt att vi måste gå söderut… Vi ska nog med gemensamma krafter lyckas ta oss till Finland, åtminstone! :mrgreen:

Problemet är bara att leveransen av stegräknare är försenad, så alla har inte fått någon. En del av oss hade räknare sedan förra årets tävling* men den var inte jag med i, så jag får göra en ungefärlig uppskattning av hur många steg jag tar idag. Förhoppningsvis får vi våra räknare imorgon.

Jodå, bröstsim räknas också. En timme i lugn takt är 5400 steg. 😉

[tags]stegtävling, stegräknare[/tags]

*) Förra årets tävling var individuell, årets tävling är teamwork.

2 kommentarer på “Stegtävling”

  1. Ni går ju inte sjömil, så det måste ni räkna ut. Dessutom tycker jag man ska räkna från Sveriges gräns. Välj ett land, t.ex. Tyskland. Går ni hela Tyskland kanske ni kommer till Lichtenstein. Då får ni äta deras nationalrätt.

Kommentarer är stängda.