Allmänt

Stegar vidare

Jag stegar glatt vidare med min nya stegräknare fastklämd på sockan (!) och häpnar över hur få steg jag egentligen tar… Det måste vara fel på stegräknaren, det kan inte vara jag som är lat – eller? 😉

Såklart är det jag som är lat! Igår gjorde jag inte många knop, det ska jag villigt erkänna, och idag blir det ingen ökning av stegantalet heller. Jag får herrbesök ikväll 😉 och vi ska slappa framför TV:n med våra kaffemuggar, precis som vi brukar.

Ikväll kan det vara sista avsnittet av Ice Road Truckers, säsong 2, en serie jag följt sedan första säsongen. Det är smått skrattretande, egentligen, att jag blir så fängslad av en TV-serie, men jag kan inte sluta titta.* Dessutom handlar den bara om karlar som kör lastbilar på is, fram och tillbaka, hit och dit, men jag måste se. *skakar förundrat på huvudet*

Jag har precis börjat med en ny hörbok ljudbok som faktiskt verkar riktigt bra, trots att den inte är en deckare. 😉 Den har länge legat på min att-höra-om-inget-annat-finns-till-hands-lista, och då nästa bok i serien om Harry Hole verkar dröja har jag fått börja plocka från den listan.

[tags]stegräknare, herrbesök, Ice Road Truckers, Flyga drake, Khaled Hosseini, Harry Hole[/tags]

*) Den går tydligen på flera kanaler, men det är på History Channel jag följer den.

2 kommentarer på “Stegar vidare”

  1. Man är aldrig för gammal för att lära sig något nytt. Var inte orolig, nästa gång kommer jag att kalla den ”hörbok” igen. För det är svårt att lära gamla hundar sitta… Eller hur det nu var. 😉

Kommentarer är stängda.