Allmänt

Utflyktslusta

Två själar och samma tanke, brukar man säga då och då. Idag är en sådan gång.

Jag ringde till syrran – som precis var på väg ut genom dörren – för att bl a säga att jag inte kommer på oväntat besök idag. Hon kontade med att när hon såg mitt nummer på presentatören trodde hon att jag ringde för att kolla om hon var hemma innan jag startade resan hemifrån. :mrgreen:

Eftersom syrran och hennes karl flyttat under vintern, finns det en helt oupptäckt trädgård – för både dem och mig – att utforska. Vad finns redan i rabatterna och vilka buskar har dolt sig under snön? Nu är tomten avtinad så man kan börja inspektera de olika sorterna.

Min egen tomt börjar vara rätt snöfri nu. Det är bara på ställen (i skuggan) där det varit drivor som det är kvar lite snö. Bredvid trappen har det tinat först, eftersom där varit skottat under vintern, så där är torrt nog att börja räfsa redan nu. Annars är mina grönytor mest blöta och klafsiga än så länge.

[tags]vår, snösmältning, trädgård[/tags]