Allmänt

Premiär!

Det blev premiär för mig, att äta på kinarestaurangens ”nya” (de har säkert flyttat dit för minst ett år sedan, om inte två) lokaler, då B och jag åkte till K för att hälsa på syrran idag.

Tja… Det är vad jag gjort under dagen. Kört tur och retur K samt ätit kinamat. Inte mycket att hänga i julgranen (om den skulle råka stå framme).

Jo, förresten, jag har köpt en ny CD! Det var ett tag sedan den kom ut, men jag har helt enkelt glömt (!) att köpa den, fram tills idag. Den stod på ”måste-ha”-listan, då en av juniorernas kusiner spelar i bandet (…jag mötte Lassie… :mrgreen: ). Lite sponsring av deras första skiva måste de ju få!

Annars har jag varit väldigt sparsmakad vad gäller musik ett längre tag. Det har mest blivit att jag lyssnat på gammal skåpmat och jag har inte alls varit på hugget att lyssna på något nytt. Vad jag däremot lyssnar på – och har så gjort ett längre tag – är ljudböcker. Då den bok jag håller på med nu inte riktigt är den sorts bok jag brukar läsa (ingen deckare, alltså) så tar det lite mer tid innan jag blir färdig med den.

En bra, spännande deckare lyssnar jag på så fort jag har tillfälle, både dagtid och på kvällarna. Den här boken är visserligen bra, men… Jag tar den i mindre portioner, om man kan säga så, men jag tror den vinner på det och jag kommer definitivt att höra den färdigt. Visst är den spännande också, men inte på samma sätt som en deckare, utan mer otäck.

[tags]Poleshift, Flyga drake[/tags]