Allmänt

Färdig igen

Jaha.

Nu har jag gjort klart den nya designen av bloggen. Back to basics, som det kallas. Det gröna och gula färgschemat ska få skära er i ögonen ett tag, tills jag blir less.

Jag har faktiskt tänkt sätta ett foto i headern istället för den gröna färgen, men har beslutsångest. Det kommer väl. Någon gång.

Ett tips till den som får spunk av färger och/eller design: läs bloggen via RSS istället. Då slipper du allt sådant. RSS-länk hittar du oftast i kombination med en (oftast) orange ikon, liknande den som finns i länken jag lade till här ovanför. Just nu har jag ingen ikon, men det går att ansluta sig via textlänk också.

[tags]ny design[/tags]

2 kommentarer på “Färdig igen”

  1. Ah, gamla Jordbrukskassans färger. Nostalgitripp. Vill du uppdatera till Swedebank så är det oranget som gäller.

    Jag besöker bara bloggar för att kommentera, läser allt som rss-flöden.

  2. Orange och (vidriga) svart är väl Swedbank? (Märks det att jag inte gillar svart?)

    Jag gör också så, utom med ett par bloggar som inte har 😯 RSS. Därför har jag ingen aning om hur någons blogg egentligen ser ut och kan aldrig tycka till när någon gör som jag (skriver att de bytt design). Jag har oftast inte besökt själva bloggen på länge och har glömt hur den såg ut tidigare.

    Sen finns det förstås du, som byter hela tiden. 😉 Jag trodde det var ett script som bytte varje veckodag, för så fort jag skulle kommentera var det ny design.

Kommentarer är stängda.