Allmänt, Katter

Småregnigt

Efter en hård veckas slit är det nu bara idag kvar att jobba. På jobbet, alltså. Det oavlönade arbetet hemma finns ju alltid kvar, och det kommer att räcka hela helgen.

Både igår och idag har det varit perfekt sovarväder på morgnarna. Tyvärr tillåter min flex inte att jag tar allt för långa sovmorgnar 😉 men det gråa regniga vädret gör underverk. Jag kan gå genom köket utan att trampa på någon katt. De ligger lugnt kvar på sina favoritställen och rör knappt ett ögonbryn när jag går förbi.

Annat är det soliga dagar! Då blir jag milt, men bestämt, vallad fram till kylskåpet/ kattmatskålarna av de utsvultna djuren. Om jag försöker göra en avstickare in på toa, så förföjs jag (froppisen är en riktig stalker) och får mina ben & fötter ordentligt katthårade så länge jag sitter stilla. Förstår jag inte hur hungrig hon är?

Och sedan jag gett dem mat så tittar de på maten, och på mig, och går sedan därifrån… Det är rart med barn djur. 🙄

[tags]fredag, kattmat[/tags]