Allmänt

Ändrade planer

Idag är vädret grått och regnigt, och har varit så hela dagen. Perfekt åka-och-hälsa-på-väder, alltså!

Jag hade ju planerat att åka till systeryster men ringde för säkerhets skull och kollade om de var hemma. Nej, de var på väg hit (till morsan & farsan)! Givetvis åkte de förbi och köpte kattmat åt mig, och när de väl var här åkte vi till V och lunchade tillsammans. Jag följde även med dem en sväng till päronen, men stannade inte så länge.

H berättade att de var på väg hit, då E ringde. Hon och L hade tänkt hälsa på, då det var så dåligt väder… Som sagt; det är perfekt väder för att vara eller få besök. Ingen är ute och räfsar gården eller så.

När jag kom hem var B redan här och skulle slötitta på film. Det gjorde jag också, så vi parkerade oss på sofforna med varsin katt inom bekvämt räckhåll. Jag hann t o m slumra till en stund…

Sen var tanken att jag skulle åka till G och L, när jag nu äntligen fått tillbaka bilen (det var därför B var här), men ringde och kollade. De var precis bortbjudna på middag, men jag provar ringa senare ikväll – om inget annat tillstöter.

[tags]gråväder, lördag, ranta runt[/tags]