Allmänt

Sova gott

Nu är jag inne i en ”sån där” period igen, en period då jag sover bort kvällen och istället är pigg på natten, innan jag slumrar till framåt morgonen. Det är en sorts vända-på-dygnet-period som pågått i några dagar.

Kanske den har med månen att göra? För en stund sedan var jag ute och rökte, och funderade över var månen gömt sig, en ickemolnig natt som denna. Då kom den! Med en hiskelig fart kom fullmånen rullande upp från bakom berget där den gömt sig! Stor och röd steg den snabbt över horisonten. 😀

Eftersom jag har norra Sveriges mest bortskämda katter, måste jag åka och köpa kattmat imorgon – i K… Det är ju bara 7 mil enkel väg men jag passar på att hälsa på syrran samtidigt.* Dessutom följer nog A med, då han inte kom med i söndags, då jag och B var dit. (Jag kunde inte köpa kattmat då – affären är stängd söndagar.)

Alltså, jag måste bara varna andra chokladälskare: Ballerina Choko är vansinnigt goda, mycket godare än gamla vanliga Ballerina. Det är dessutom omöjligt att äta bara ett enda kex… 😉

[tags]Royal Canin, Ballerina Choko[/tags]

*) Ni har vid det här laget förstått att jag gör vad som helst för att slippa börja räfsa, eller hur?

4 kommentarer på “Sova gott”

 1. Sedan jag hörde talas om att Ballerinakexens nougat framställs av nötter fulla av maskar och larver, så bojkottar jag. Jag vill ha mina proteiner välstekta på järnet – inte kokta till nougatkräm.

 2. 😀 I så fall har jag mellansveriges mest bortskämda katter, för mina får också Royal Canine – dock varianten Hair & Skin, eftersom de är rexar! Och de mår verkligen bra av det… så jag tycker att det är värt pengarna, särskilt om man får tag i de där tiokilossäckarna.

  Det där med ballerinakexens nougat tror jag inte ett ögonblick på… du kan säkert tryggt fortsätta att tugga!

  Önskar dig en skön maj!!!

 3. Det värsta är att behöva åka så långt för att få tag i maten, men mina luddskallar gillar verkligen RC. Tur det, för det var veterinären som tipsade om den maten senast jag rakade tovor på madamen. Än så länge – peppar, peppar – är hon tovfri, så det verkar hjälpa.

  Har jag nu ätit Ballerina i alla år så lär jag fortsätta med det. Du vet; det inte dödar, det härdar… :mrgreen:

  Ha en trevlig senvår/försommar, du också!

Kommentarer är stängda.