Allmänt

Kort vecka

Trots att det bara är måndag, har jag redan drabbats av ”kort-vecka-syndromet”. Med halvdag på onsdag och helgdag på torsdag har jag dessutom lagt till semester på fredag, så jag känner mig nästan ledig redan nu. Samtidigt har jag en massa saker som behöver göras undan den här veckan, så jag får sätta lite fart.

Igår var jag seg och slö efter att ha sovit bort halva dagen. Av någon anledning blir jag bara tröttare och slöare (ja, det ÄR möjligt) av att sova för länge, så det blev inget räfsat igår. Dessutom var det varmt, riktig stekvärme – ja, ännu varmare än på lördag. De flesta på jobbet är mer eller mindre rödbrända idag, medan jag bara är ”nästan vinterblek”. Speciellt på benen. Tänkte ta kjol idag, men avstod, av ren omsorg om mina medarbetare.

[tags]måndag, kort vecka, sommarvärme[/tags]

4 kommentarer på “Kort vecka”

  1. Jajamensan! *sjunger* Och jag är lee-ee-edig på freee-daag! Tralalalalala! 😀

  2. Märkligt. Jag har en 40-timmarsvecka. Och jag jobbar 75 %. Du lever helt klart i en annan tidszon.

Kommentarer är stängda.