Allmänt

Måndag…

…och jag skuttade till jobbet, fylld av lycka över att äntligen få gå dit igen! Nä, inte riktigt, snarare tvärtom. Det är tur att vi har flex! Det gick ovanligt segt att komma igång denna morgon, men det var skönt att vara ledig flera dagar i rad.

Jag fick ett ryck igår, sent på kvällen. Den tid på söndagkvällar då normala människor går och lägger sig, för att orka upp på jobbet, började jag städa. Slängde ut mattorna och dammsög, skurade badrummet, och avrundade det hela med att duscha och tvätta håret.* Har inte grannarna knäppförklarat mig sedan tidigare, så har de gjort det nu. 😉

Det är de ljusa nätternas fel. Jag har noll koll på vad klockan egentligen är, utan helt plötsligt upptäcker jag att det är mitt i natten. Samtidigt är det så himla trevligt att det inte blir mörkt, då jag får mer än nog av mörker under vinterhalvåret.

Jag har gjort sommar (läs: chockat de andra på jobbet): tog blommig klänning och lilla handväskan idag. Det gäller att passa på de dagar vädret tillåter sådan klädsel.

[tags]måndag[/tags]

*) Håret var ändå inte helt torrt i morse. Klockan hann nog bli lite för mycket innan jag var klar.

2 kommentarer på “Måndag…”

  1. Måndag. Vaknade med migrän. Hämndtjänsten har varit på besök. Ska strax iväg på ett tretimmarsmöte på jobbet. Det är min fridag. Doserat med Treo och kaffe utan resultat. Solen skiner jävulskt. Det är måndag.

Kommentarer är stängda.