Allmänt

Rullgardin

Jag skulle verkligen behöva dra upp rullgardinen. Klippa luggen, alltså. *suck*

Problemet är att jag envisas med att:

  • göra det själv
  • med hushållssaxen
  • framför badrumsspegeln
  • utan glasögon

Blir det snett så tar jag lite till – och lite till – och lite till…

Slutresultatet blir inte alltid så bra, måste jag erkänna, men det växer snart ut igen. Just idag ska jag INTE röra saxen (i kombination med luggen) för jag ska på kurs imorgon, och vill gärna se ut som folk när jag ska träffa andra än de gamla vanliga jobbarkompisarna.*

[tags]klippa luggen[/tags]

*) De, däremot, får stå ut med mina misslyckade klippningar. Jag menar: vad ska de göra? Jag kan inte sitta hemma en månad eller två tills det vuxit ut igen.

4 kommentarer på “Rullgardin”

  1. Dra på dig en mössa och klipp luggen efter mösskanten.

    Egentligen är jag inte skallig. Jag hade pudelfrisyr men tänkte att jag själv skulle klippa de slitna topparna. Det blev snett. Jag fortsatte. Till sist hade jag afro. Då bestämde jag mig för att börja raka.

    Ibland känns det som om jag överdriver och hittar på. Lite. För jag har ju trots allt haft pudelfrisyr en gång i tiden, för drygt 20 år sedan.

Kommentarer är stängda.