Allmänt

Inventering

Jag behöver inventera mina kläder. Av någon anledning har jag fått för mig att jag Absolut Måste Ha en vit (!!!) cardigan. (Fråga inte!) Risken finns att jag redan har en sådan, någonstans i djupet av en eller annan garderob, så jag slipper köpa en ny.

Eftersom jag ändå måste handla idag, så kan jag köpa en rulle plastsäckar och börja rensa ur garderoberna. Tänk om jag skulle göra en walk-in closet av skrubben i vindshallen…? Lite snygga och praktiska IKEA-lösningar, en rensning av kläder & skor, en stor spegel och kanske lite färg på väggarna är allt som behövs.

Njaaeeh… *skakar på huvudet* Det är inte riktigt min stil. Min stil är mer ”ta-det-som-är-rent-och-ligger-överst”. Men rensa bland kläderna, det måste jag göra – med eller utan walk-in closet. Det får bli mitt nästa projekt.

Jag var faktiskt på vippen att beställa ett gäng kläder idag, men behärskade mig i sista stund. Först och främst gäller Återanvändning. Om jag rensar och sorterar kläder ikväll så ser jag om jag verkligen behöver något nytt eller om det bara är shoppingbacillen som slagit till.

[tags]walk-in closet[/tags]