Allmänt

Besviken

Jag handlade direkt efter jobbet idag och släpade hem den tunga kassen från affären, medan jag funderade på om jag skulle ringt efter någon av juniorerna att skjutsa hem mig. Väl hemma ser jag min bil stå på gården. Typiskt. Hade jag gått hem först så hade jag ju haft en bil och sluppit kånka tungt!

När jag handlade blev jag sugen på något gott till kaffet. Köpte en liten burk kakor, av en sort som såg ut att vara Härligt Chokladiga. När jag smakade på dem, till kaffet efter middagen, så var det knappt någon chokladsmak alls. Den bruna färgen visade sig komma från sirap (!?!) och smaken var kokos. OK, jag äter kokos men nu var det ju choklad jag ville ha. Gissa om jag blev besviken.

Meningen med kvällen var att klippa gräsmattan. Det låg högt på agendan, i alla fall. Först ”skulle jag bara” – och nu ids jag inte dra igång gräsklipparen. Siktar på att göra det imorgon istället. Om det inte regnar. (Just klippa gräset kan jag inte skjuta på hur länge som helst, då det bara blir mer svårklippt ju längre det blir.)

På jobbet hade så mycket hopat sig, att jag inte alls hann göra det jag planerat att göra idag – annat trängde sig mellan, då det var av mer brådskande natur. Det blir alltid omfördelningar i prio-högen, men den får inte jäsa hur länge som helst. Allt måste vara gjort i rätt ordning och rätt tid – men jag har fortfarande gott om tid.

Dagens ljuspunkt: *här fick jag tänka efter ordentligt* jag har äntligen slängt bort de otroligt fula torkade (de var inte torkade när jag köpte dem…) blommorna från vardagsrummet och ställt dit snygga gröna plastväxter istället. Enda chansen för en ”riktig” blomma att överleva hos mig är att stå utomhus, för då regnar det på den ibland. Sorgligt, men ack så sant.

[tags]måndag, gnäll[/tags]

2 kommentarer på “Besviken”

  1. Dagen har ju varit underbar! Sovit, handlat, sovit, lagat mat, sovit, kissegosat, sovit, städat kattlådan, sovit, tittat på Våra bästa år, sovit, messat med jobbet, sovit, datat, sovit. Det är en underbar måndag. Och tisdag. Ledigt är gott.

  2. Ja, ja. Jag var ju ledig under helgen, då somliga andra jobbade. 😎

Kommentarer är stängda.