Allmänt

Snabb idag

Kors i taket! Idag var jag snabbt och hämtade ut mitt paket från Ellos och (håll i er!) – jag har t o m öppnat det! Visserligen hann jag inte prova kläderna men oj så mycket det var. Hmmm. Rean är farlig – jag vet. Provning ikväll/under helgen, så får vi se hur mycket jag skickar tillbaka, alternativt hur mycket mer jag beställer.

Jag är så förutsägbar. Hittar jag en modell jag tycker om, så beställer jag den snabbt igen i samma storlek men i fler färger. Lite enahanda, kanske, men det duger gott åt mig.

Garderobsrensningen har inte blivit av än, men det börjar dra ihop sig. Om inte annat så behöver jag röja för att ge plats åt de nya kläderna. Jag är som så många andra fruntimmer: garderoben full med ingenting att ha på mig. I mitt fall – kanske även andras? – krymper kläderna så förbaskat när de hängt i garderoben ett tag. Fuktig luft? 😉

Vi drabbades av kollektiv trötthet på min avdelning efter lunch. Alla gäspar och suckar och tittar på klockan, så nu är en fikasväng på caféet föreslagen. Jag är inte så noga (de krympta kläderna…) men har bett de andra gå utan mig. Jag klarar att dricka kaffe ”ensam” i fikarummet, för där sitter ju de andra avdelningarna.

[tags]hämta paket, postorder, Ellos, rea, garderobsrensing, fika, café[/tags]