Allmänt

Det börjar vara dags

En ny version av WordPress (2.8) har släppts men jag har inte uppgraderat än. Tänkte spara med att göra det till helgen, då jag har bättre med tid. Själva uppgraderingen tar inte lång stund, men ifall något går snett… *luttrade läsare skakar sina huvuden* 

Hittade idag ännu ett tips på hur man kan integrera sin mobil med WP, så jag kommer igång med mobilbloggningen. Jag har tidigare provat flera olika varianter som jag inte fått att fungera fullt ut. Problemet verkar sitta i att få över både text OCH bild i samma inlägg. Jag har lyckats med text, men bilden har inte följt med.

Tänkte spara med att prova det nya tipset tills jag uppgraderat. (Jag har även ett tidigare tips jag kan prova om igen, då jag inte lyckats få igång det tidigare.)

Och ifall det inte funkar så är det inte hela världen. Jag behöver inte direktrapportera allt jag gör här i bloggen, heller! (En del saker kan må bättre av att få mogna tills jag kommer hem och har tänkt igenom dem.)

[tags]WordPress 2.8, mobilblogg[/tags]

2 kommentarer på “Det börjar vara dags”

  1. Så du tog inte ut Vård av dator-dag i dag? Hur kan du negliera din bloggs behov av omvårdnad så? FK hade säkert godkänt.

  2. De har ju alltid nekat mig Vård Av Katt, så jag tror inte de är givmilda vad gäller datorn heller.

Kommentarer är stängda.