Allmänt

Snudd på

Jag har snudd på hamnat i helgkoma, i alla fall vad gäller bloggandet.

Igår drog jag ut på saken – och hittade på allt möjligt annat att göra – men till slut gick jag ut och klippte gräset. Trots min hyfsat nya motorgräsklippare, och trots att min tomt inte är särskilt stor, tog klippningen ändå 3 timmar!

Jag lägger in flera pauser, då jag stapplar in i huset för att dricka, snyta mig, skölja ansiktet med kallt vatten, dricka mer, snyta mig igen, puffa med Bricanyl, och sitta en stund på stolen ute på bron och låta kroppen svalna (och Bricanylen verka). Sen rycker jag igång gräsklipparen igen!

Så det är inte bara att jag har dålig kondis som gör att det går sakta. Nå, jag hade ju hela dagen på mig och var klar i god tid innan regnet. Tack och lov har väderprofeterna lovat regn idag, så jag ska parkera mig på soffan framför TV:n (ovanligt,eller hur?) med gott samvete.

Jag har förstås de ännu oprovade kläderna från Ellos som väntar på mig, och all den ovikta tvätten jag skulle behöva få undan… Men vet ni vad? Jag jobbar bara 3½ dag till innan semestern, så jag kommer att klara mig fram till dess utan att vika tvätt. Prova kläderna kan jag göra ändå.

Ooops! Nu fick TV:n ett frispel! Måste vara åska på gång! Bäst jag rycker ur kontakterna och tar fram en bok istället.

[tags]klippa gräset, vika tvätt, prova kläder, åskväder[/tags]

2 kommentarer på “Snudd på”

  1. Så sant som det är sagt! Speciellt de mer spännande kapitlen… :mrgreen:

Kommentarer är stängda.