Allmänt, Foto, Katter

Innesittarväder

Det har regnat hela dagen, ibland våldsamma skurar i stil med åskskurar (även om jag inte hört någon åska), ibland bara ett stilla droppande. Det var ljuvligt, i alla fall. Luften blev rensad och det doftar så gott ute. (Kan förstås bero på att syrenerna börjar vilja slå ut nu.)

Gamlingen
Gamlingen vilar sig – på yllefilten, förstås

Katterna och jag har tillbringat större delen av dagen på soffan framför TV:n. Först har jag bara legat och läst, men till slut kunde jag inte hålla mig från TV:n längre. Jag har sett det mesta av vad jag spelat in förra veckan, och katterna har hållit mig sällskap, även om de två grå envisades med att sitta ute någon timme tidigare under dagen. Inte i regnet, gubevars, men de ville ha koll över gården och vad som rördes där (d v s ingenting), innan de parkerade sig på sina favoritsovställen.

Froppisen
Froppisen ligger i fåtöljen, på fårskinnet

Till min stora glädje och förtjusning behöver jag bara skicka tillbaka två av de tio plagg jag beställde från Ellos! När jag provat alla var det bara två som var för trånga runt mina muskulösa överarmar, då de – av någon anledning – hade en stadkant på ärmen. Annars var de bra i storlek, men jag vet att jag inte kommer att använda dem om de har snäva ärmar, så de åker tillbaka. Övriga överdelar hade ”vanliga” avslutningar av ärmarna, så de stramade inte.

Madamen
Jag skrattade så jag inte kunde hålla mobilen stilla när jag fotade madamen

I förebyggande syfte har jag haft datorn avstängd hela dagen, speciellt efter att jag provat igenom kläderna. Det är fortfarande rea och jag ”skulle bara behöva” ytterligare några ynka pynka få reafynd – men jag ska inte! Nej, jag ska inte! Jag ska verkligen inte! *tvingar mig själv att försöka slå tankarna ur hågen* Det är så enkelt, bara några små klick, så har jag hux flux ännu ett paket på väg…

Sommarkläder
Mina nya sommarkläder

Den utlovade uppgraderingen av bloggen får vara till någon annan dag. Jag har så mycket annat jag pysslar med ikväll på datorn, så jag har inte tid att börja med det också. Får väl ordna det under semestern.

[tags]lat söndag, regn, postorder[/tags]

2 kommentarer på “Innesittarväder”

Kommentarer är stängda.