Allmänt, Foto

Rantat

Jag har rantat ikväll. Typiskt mig: sitter hemma hela dagen, men när det blir kväll åker jag iväg med bilen.

Fisk i form

Först kom A förbi med ett par fiskar han fått upp under gårdagens fisketur. Då rensade och saltade han dem, och så fick jag tillaga dem idag. Nu hann vi äta upp halva fiskarna innan jag fotade, men den övre är en röding och den nedre en regnbåge. Tror jag. Den nedre var rödare i köttet, i alla fall. Båda var goda.

Polcirkeln

När jag var ute och körde ikväll så passerade jag Polcirkeln. *gör vågen* *fnissar* Jag begriper inte varför jag envisas med att fota den varje gång jag kör förbi. Lagom långt dit för att stanna och ta en rökpaus, kanske? Om man inte kör så fort, alltså. (Vilket inte jag brukar göra.)

Jockfall

Givetvis stannade jag vid Fallet, precis som jag brukar, och fotade, precis som jag brukar. Jag är sååå förutsägbar. Lite jobbigt att klättra ned- och uppför trappan till stranden jag tog bilden ifrån, men om man har bättre skor än tofflor så känns det inte lika jobbigt.

Myggor

Nej, det är inte skrynklig elefanthud. Det är min hand som bestarna gnager på. Myggen var verkligen på hugget ikväll, då det var vindstilla. (Hmm, bättre närbild med mobilen än jag väntat mig.)

Jag hade, som jag tidigare nämnt, tofflorna ikväll och var barfota i dem. Medan jag försökte ta den här bilden, hann myggorna tugga runt mina fötter och upp inuti byxbenen också. Och i hårbottnen, öronen, nacken och alla andra oskyddade ställen. Nå, man vänjer sig. Dessutom lär man sig att klä sig bättre nästa gång man ska ut i bushen och tampas med de vilda djuren.

Fördel: vi har bara mygg, inga fästingar eller mördarsniglar.
Nackdel: vi har så in i bomben många.

[tags]röding, regnbåge, polcirkeln, mygg[/tags]

2 kommentarer på “Rantat”

Kommentarer är stängda.