Allmänt

Tvättdag

I detta perfekta torkväder håller jag – förstås – på med tvätten. Givetvis hänger jag den inomhus; allt annat framkallar regn.

Nej, det är bara för att jag är lat. Det är så himla tungt att släpa blöt tvätt uppför källartrappan för att kunna hänga den ute. Jag bär upp den när den torkat. Enklare så.

OK, jag ska hänga en del tvätt ute, t ex lakanen (när jag arbetat mig tillräckligt långt ner i tvättberget för att komma åt dem) och handdukarna, då de luktar så gott när jag sedan tar in dem.

Jag ska även rensa bland jackorna som hänger under hatthyllan och tvätta upp dem. Mest för att det luktar väldigt konstigt vid min hatthylla, även om det kan komma från mina inte allt för fräscha gräsklippningsdojor. Om det inte är mattan med gummibaksida som spökar.

Jag har tillbringat tiden mellan tvättarna med en bok på ljugarbänken. Suttit där och skrapat av mig små mystiska insekter hela dagen. Alltså, de ser ut som gröna knott och bor antagligen i björkarna, då de aldrig hamnar på mig när jag sitter på bron.

Kaffe och cigaretter har utgjort basfödan för mig idag, så jag har börjat fundera lite smått vad jag ska hitta på till middag. Fil eller youghurt, kanske? Om inte annat så är de rätterna lättlagade.

[tags]tvätt, sommar, sol, semester[/tags]

2 kommentarer på “Tvättdag”

  1. Jag tänkte också det imorse, perfekt torkväder! Tyvärr hann jag inte bära ut den före jobbet o ides helt enkelt inte under lunchen 😉

  2. Egentligen var det bättre torkväder igår, då det blåste mer, men det spelar ingen roll. Solen skiner och då torkar det ju ändå! 😀

Kommentarer är stängda.