Allmänt

Uppgraderat

Nu är bloggen uppgraderad enligt konstens alla regler, och den verkar funka som den ska. Hojta om något ser fel ut hos er eller om något slutat fungera!

Jag roade mig med bloggen inatt, när det äntligen var så svalt att jag orkade göra något. Idag ska jag ”bara” tvätta lakan och torka ute, för idag blåser det mer än igår. Det kommer att bli en hel del bok på ljugarbänken, måste bara bestämma mig för vilken bok jag ska läsa idag. Eftersom jag läser så fort är jag redan klar med gårdagens.

Här händer annars inte så mycket. Jag har ju semester och tar det bara lugnt. (Fast det kanske är en stor händelse? Att jag varvar ner?)

[tags]wordpress 2.8, tvätt, ljugarbänk[/tags]

3 kommentarer på “Uppgraderat”

  1. Therre: Ljugarbänken är min bästa investering! 😀

    Jontas: Om du fipplar lite med färginställningarna i din skärm kanske det gula blir orange? Om de andra färgerna ballar ur, gör väl inte det så mycket? :mrgreen:

Kommentarer är stängda.