Allmänt

Det hjälpte inte

Jag fick inte mer gjort bara för att det blev svalare. Visst, jag har tvättat några maskiner idag och kört iväg kläderna jag lastat i bilen. That’s it.

Imorgon kommer jag att åka till L redan tidigt på morgonen, då min svägerska E ska åka med mig – och hon har en tid att passa. Lördag ska vi på bröllop, hela släkten, och söndag har jag tänkt klippa gräset (om det inte regnar).

Det är lagom semestersysselsättning: en sak att komma ihåg per dag, det är vad jag klarar utan almanacka. Jag har – förstås – massor av saker jag Verkligen Borde Göra under semestern, men dem struntar jag i. Det mesta går att ta itu med även om jag jobbar, jag har bara skjutit upp görandet för att jag är lat.

Jag passar på att njuta av de lediga dagar jag har!

[tags]lat sommar, avkoppling[/tags]

2 kommentarer på “Det hjälpte inte”

  1. Själv har jag ett hörnrum på jobbet, längst upp i huset, och efter lunch någon gång så blir det 28 grader varmt. Då fixar jag det inte riktigt längre. Då blir det inte mycket gjort där heller.

  2. Jag tycker det ska bli spännande att gå tillbaka till jobbet, när det är dags. Fick ju byta rum – till skuggsidan – i höstas, så jag har inte provat en varm sommardag där än.

    Men först ska jag vara ledig!

Kommentarer är stängda.